top of page

MODERN CHIC

WHEN

2019

WHERE

Papillion, NE

The Process 

Out-dated and dingy, the homeowners of this early 2000s bathroom recognized the need for a change. 

Cleaning up the lines and maximizing the space was top priority. The homeowners wanted a space where they could relax and unwind, free of unnecessary visual clutter; a haven. 

Natural finishes were chosen to maintain warmth and avoid a "clinical" feel. Straight-lined fixtures were selected to add a modern element.

When addressing the design needs of the homeowners, we prioritized adding natural light and simplicity to the space by adding a large transom window above the bathtub.

The shower was reworked to increase the space, and more glass was added to take the shower out of its original cave-like design. 

Built-in features like a shower niche, and semi-floating vanity allowed for practical storage while providing an elegant aesthetic.

THE TRANSFORMATION

bottom of page